27
Ožu

Na rubu senznacije… : )

Objavio/la: Nikola Curilović, Ožujak 27, 2011 u 11:29 am

Kraljevica – Ghia staff Pazin 94-75 ( 35:23, 21:24, 22:13, 16:15)
Kraljevica, Gradska dvorana, Gledatelj 100, Suci: Lenac i Baki ( oba Rijeka)

Osobne pogreške; Kraljevica 15, Ghia staff Pazin 19; Trice Kraljevica 8 ( Ljutić, Begonja B. i Parun po 2, Konjević D. 1), Ghia staff Pazin 9 ( Tomac 3, Ante Ćus, Daus i Mlekuš po 2)
Kraljevica D. Konjević 23, Nuić 4, Palčić 6, B. Begonja 15, I. Begonja, I. Konjević 2, Đurić, Parun 6, Ceranja 24, Cinac.
Ghia staff Pazin: Mogorović 2, Mlekuš 8, P. Ćus, Bratulić, Hekić 14, Daus 9, Ante Ćus 11, Tomac 21, Fonović 10, Flego, Jakus.
Gosti su doputovali u Kraljevicu bez čak sedam igrača koji su bili u rosteru sa Crikvenicom ( kapetan Jerko Ćus, Curilović i četiri kadeta i predkadet oslobođenih za utakmicu  u nedelju  sa Crikevnicom) te nedovoljno oporavljenima  ozljeđenom Hekiću i viroznom Mlekušu.  Ipak otišli su odigrati hrabru utakmicu sa ciljem razbijanja ritma Kraljevice i relativno dužim napadima . Prvih domaćih 11 koševa postigao je visoki Ceranja i izmjenom obrane gostiju te rotacijama ne dozvoljava se odvajanje , ali domaći ipak zahvaljujući  visokom postotku šuta drže razliku koja do poluvremena iznosi devet razlike. Nakon poluvremena  gosti drže kontrolu igre diktiraju ritam izvode nekoliko maštovitih pasova i akcija u nizu te u drugoj polovici treće četvrtine vode 60:58 i ne zna se tko će domaćin, atko gost, tko prvi, a tko deset na tablici . Domaći igrači su blijedi u licu i panično promašuju šuteve. Međutim nekako Ipak izjednačuju, a tada počinje suprotno dogovoru neobjašnjiva prebrza paljba izvana Pazinaca, peti prekršaj Damira Hekića,  nekoliko promašaja zicera Darena Mlekuša, ne pomažu ni dva timeouta gostiju, te domaćini preko B. Begonje uz pomoć D. Konjevića   rade veliku seriju do 78:60.  U zadnjoj četvrtini gosti se opet približavaju do ispod deset razlike, ali kraj utakmice igra se na ili-ili i konačni rezultat je za nekoga tko je bio na utakmici previše uvjerljivih 94-75. Na kraju utakmice slijedi bacanje po terenu svih domaćih igrača, pjesma, oblačenje specijalno izrađenih dresova prvaci A 2 lige zapad te šampanjac i zajedničko slikanje igrača, trenera i uprave domaćina. Gosti su sportski zaželjeli domaćinima sretno u kvalifikacijama za prvu ligu. Može se zaključiti da Pazinci imaju najmlađu i od svojih igrača sastavljenu ekipu, koja se svjesno u nekim utakmicama koristila sa širokim broj igrača , a koja ja posebno na kraju prvenstva sama spoznala da može igrati sa svakima. Cilj je druge godine pored stalnog razvijanja svojih igrača i borba za puno, puno bolji plasman!

Nema komentara

Napišite komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Pratite RSS komentare ovog članka.