3
Ožu

Eurochallenge Cup: Pazinjan ponovno u formi

Objavio/la: #9, Ožujak 3, 2010 u 10:29 am

Da se malo sjetimo i i grača koji dostojno predstavlja pazinsku i istarsku košarku u profesionalnim košarkaškim vodama.

Pankracije Barać – Pani koji je do sada osim za KK Puris (ex. Istraplastika) nastupao još i za Hiron Botinec (danas KK Cedevita), KK Zadar i belgijski Spirou Charleroi danas uspješno nastupa za ekipu KK Zagreb sa kojim je ove sezone već osvojio i prvi trofej – Kup Krešimir Ćosić (hrvatski kup).

Nažalost, veći dio ove sezone Pani je proveo na rehabilitaciji zbog sitnih problema sa ozljedama, ali valjda  je konačno razdoblje ozljeda iza njega i da će Pani do kraja sezone bilježiti sve bolje igre i uloviti još bolju formu i donijeti Zagrebu još koji trofej.

Nadamo se i da je utakmica Eurochallenge Cup-a u Vršcu  protiv jake ekipe FMP-a potvrda tome jer je Pani bio jedan od glavnih igrača i vodio KK Zagreb ka važnoj i bitnoj pobjedi. Pani je za 33 minute provedene na parketu zabio 14 poena, uhvatio 4 skoka , ukrao 3 lopte i jednom asistirao.  Zagreb je na kraju pobjedio 64-73 i sada dijeli prvo mjesto na tablici koji vodi u četvrtfinale natjecanja. Više na http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=32002 .

Pogledajte kako je Pani oduševljavao navijače Tornada (inače najbolje u Hrvatskoj)…..http://www.youtube.com/watch?v=634fMz3TbTc

Želimo mu svu sreću i dobru formu u nastavku sezone.

KK Puris.


Nema komentara

Napišite komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Pratite RSS komentare ovog članka.