12
Lip

Predkadeti: Finale prvenstva Istre, KK Puris – KK Pula 1981: 50-43

Objavio/la: #9, Lipanj 12, 2009 u 10:44 am

EkipeU finalu predkadetskog prvenstva Istarske Županije zasluženo su se sastale dvije najbolje ekipe, KK Puris iz Pazina i KK Pula 1981 iz Pule. Kako krajnji rezultat pokazuje utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, gdje je ekipa KK Purisa bila mirnija u samoj završnici i sa par laganih koševa privela utakmicu kraju. Utakmica je obilovala sa dosta lijepih i atraktivnih poteza s obje strane, ali isto tako je bilo puno izbubljenih lopti i tehničkih pogrešaka što je utjecalo na tako mali krajnji rezultat. Kod ekipe KK Pula 1981 istaknuo se Marko Milekić sa 16 postignutih koševa te je pokazao da posjeduje veliki talent koji sa puno truda i rada može još puno napredovati.

KK Puris su predvodili Nereo Gržinić i Matija Opašić s 12 koševa, ali u stopu su ih pratili borbeni Amedeo Ćus sa 9 i Fran Ivanišević S. sa 10 postignutih koševa. Važno je još spomenuti motore ekipe Fabia Gržinića i Tonija Hrvatina koji u svakoj utakmicu odrađuju najteži obrambeni dio na najboljim protivnićkim igračima, a isto tako kad je najbitnije preuzimaju odgovornost u napadu te razigravaju cijelu ekipu. U ekipi su još Emilio Ćus, Matija červar, Mauro Luk, Patrik Flegar, Ivan Kablar, Mate Hekić te Marko Šterpin koji su također jako bitan dio ekipe i čije vrijeme tek dolazi.

KK Puris – KK Pula 1981: 50-43

(11:18;15:8;9:9;15:8)

KK Puris: Ivanišević S. F. 10, Gržinić F. 2, Flegar P., Hrvatin T. 5, Ćus A. 9, Červar M., Ćus E., Luk M., Gržinić N. 12, Opašić M. 12.

KK Pula: Grašo P., Refka J. 2, Hadžić E., Grabovac N. 6, Racan T., Bilić M. 3, Ribarić J., Milekić M. 16, Konjević A. 10, Ščepanović M., Dodik M. 6.

Nema komentara

Napišite komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Pratite RSS komentare ovog članka.