18
Tra

PAZINSKE PREDKADETKINJE STOTKOM UVJERLJIVE PRVAKINJE ISTRE

Objavio/la: #9, Travanj 18, 2009 u 12:24 am

ŽKK PAZIN

Nakon dečki u generacijima 95 i 97 i njihove pazinske kolegice u  generaciji 95 uvjerljive su prvakinje Istre. Pazinske “gazelice” pretrčale su i nadskakale ŽKK Rovinj u finalu sa uvjerljivih 102-44,  nakon što je u prvoj četvrtini bilo čak 31:2.

Pod vodstvom trenerice Željke Vujnović-Sirotić klub koji samostalno postoji tri i po mjeseca već je predsjedniku Veljku Guštinu, nekadašnjem košarkašu Istraplastike podario prvi naslov, za što ih je počastio sladoledom u slastičarnici “Gema”. Nastupale su Buretić, Miletić, Bijelić, Jedrejčić, Jurić, Špoljarić, sestre Belac, Flegar, Benazić, Guštin i Grgić. Trideset sekundi do kraja Bijelićka je na opće oduševljenje suigračica dala tricu za 99 koš, a Martina Buretić prešla je stotku, što je rijetkost i u muškim kategorijama pogotovo u završnici, u tim kategorijama. Lea Miletić nije bilo potrebe da jače zagrize kao što ona može, a treba istaći i sestre Belac, te najmlađe predvođene Emom Guštin. Za ŽKK Rovinj pod vodstvom trenera Igora Bolkovića nastupale su najbolji strijelac lige Lara Osnički, te Radetić, Črnja, Bebić, Rapo, Kniha, Huskić, Kobaš, Rabar i Demirović. Na kraju utakmice obje ekipe od KSIŽ dobile su pehare i medalje. Nakon uspješne seniorske sezone ŽKK Pula u prvoj ligi, te nastupa ŽKK Rovinj u B ligi, ženska košarka u mlađim kategorijama u Istri kroči hrabro naprijed.

3 komentara

 1. Curice ..a sada juriš na Hrvatsku…

  Martina još da Ćiksa vratiš za pomoćnog trenera.. a boćanje pusti za penziju..Lea kada ćeš skinuti Mileta na hakli?…

  Cure su fenomenalne od “Ćosićke” Jurić, preko sestara Wiliams, pardon Belac, ljevoruke Belac, Binetove Eme…do šefice Željke..bravo!!!!!!!

 2. Komentirao/la: lovac na talente, dana: 18. travnja 2009. u 09:06
 3. Ljevoruka je Bijelić, a ne Belac!… ali cijela ekipa i preostale Jedrejčić, Špoljarić, Flegar, Benazić, Grgić, pa mala Keka su odlične, fenomenalne… ulovila ih Željke za vrijeme ferija dva puta na dan i eto stotke.. Tibica, Massimo, Fabrio i Nereo, Toni….evo novih motiva..zajedno punom parom!!!…Bravo, bravo, bravo!!!!

 4. Komentirao/la: skaut, dana: 18. travnja 2009. u 09:12
 5. Ah…. Znamo , znamo da samo dobre. :D
  Ali moremo mi i bolje!!
  Dada,sad na međuzup…
  Cemo vidit. Nadamo se da cemo dobro pasat. Ma cemo…Moramo!!!
  Ca moremo kad nan je sefica predobra??!!
  A Lea ce na hakli skinut Mileta!! Samo kad?? :D

  Ki je najbolji??
  PAZIN!!!
  jeeeeeeeee

 6. Komentirao/la: zkk pazin, dana: 18. travnja 2009. u 12:43

Napišite komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Pratite RSS komentare ovog članka.